GIRONIC STAR COM

 

Societatea GIRONIC STAR COM SRL a luat fiinta in anul 1993 si este o societate cu capital integral privat ce are ca obiect principal de activitate transportul terestru de marfuri, cod CAEN 4941.

La scurt timp dupa infiintare, societatea a achizitionat autovehicule pentru transport marfa si a reusit sa gaseasca beneficiari in scopul inregistrarii de profit.

In anii urmatori societatea a demarat un amplu program de activitati de transport marfuri in conditii de deplina siguranta si cu respectarea legislatiei in domeniu. S-a trecut la inlocuirea si modernizarea mijloacelor de transport marfuri si utilajelor, la construirea unei cladiri noi, formata din birouri si hala de intretinere auto in scopul unei bune desfasurari a intregii activitati.

SC GIRONIC STAR COM SRL are un efectiv de 42 salariati repartazitati pe urmatoarele posturi: director, contabil sef, ingineri, mecanici auto, soferi, mecanici utilaje, muncitori calificati, muncitori necalificati.

Societatea are toate sansele sa se extinda deoarece are in dotare autovehicule noi si moderne, personal calificat si presteaza servicii de calitate  la un pret avantajos.

PARC AUTO

 

Detinem o flota moderna de autovehicule pentru transport marfa (10 autotractoare+semiremorci, 7 autobasculante 8×4, 6 autobasculante 4×4, 2 unimog, etc. ) si o baza tehnica de invidiat care poate asigura servicii tehnice de calitate atat pentru autovehiculele din dotare cat si pentru clienti.

Pe langa autovehicule societatea a mai achizitionat diferite utilaje (autogredere , excavatoare, buldozere, cilindru compactor, etc.), care se vor folosi, la cererea clientilor pentru prestari de servicii.